Sobre The Money Glory

Benvingut a The Money Glory, una pàgina web especialitzada en l’anàlisi d’inversions a la borsa i l’estudi de diferents aspectes dels mercats financers.

El meu nom és Joan Anglada Salarich i aquesta pàgina és el resultat de la meva experiència professional. Actualment sóc inversor independent, però la meva carrera professional ha recorregut a través de diferents indrets de la industria financera. Des de l’administració de fons d’inversió fins a l’anàlisi d’empreses petites i l’assessorament a startups.

L’objectiu d’aquesta pàgina es transmetre els meus coneixements per oferir una caixa plena d’eines als lectors/inversors. La frase feta diu que “una persona amb un martell, s’enfronta a tots els problemes com si fossin claus”. La intenció de The Money Glory és ampliar al màxim el ventall d’eines d’aquesta caixa intangible per poder prendre millors decisions financeres.

La meva feina és seguir a empreses cotitzades a la borsa, amb l’objectiu de trobar bones inversions. Per això observo com funcionen les dinàmiques de diferents industries i intento entendre l’evolució de l’economia. Per fer-ho la meva escola de referència és el value investing, donada a conèixer per Benjamin Graham i David Dodd. Les bases d’aquesta filosofia d’inversió es troben en el llibre “Security Analysis”, firmat per aquests dos mateixos professors.

A més de tota la informació publicada a The Money Glory, també hi ha un apartat dedicat a la cartera d’inversions Valkyria. Aquestes són les meves inversions personals i on van a parar les meves millors idees. Cada trimestre publico un informe on explico l’evolució de les inversions, amb una revisió dels èxits i fracassos.

Si amb tota aquesta informació no en tens suficient i vols saber més coses sobre inversions, mercats o valoracions de startups, ens posem en contacte i en parlem.

Recorda que em pots seguir a Twitter i a Linkedin, i també subscriure a la Newsletter de la web a través del formulari de la pàgina principal.

Moltes gràcies per llegir-me!

Seguim en contacte?

Vols rebre totes les actualitzacions de la pàgina web?

This post is also available in: Castellà

Copyright © 2014. Created by Meks. Powered by WordPress.