Blogroll

Academia de inversión

En aquesta pàgina web trobareu una magnifica recopilació d’informació relacionada amb la gestió de carteres, els principis del value investing, la història de les finances, vídeos i alguns exemples d’anàlisis financers. A més d’una llista setmanal amb els millors escrits sobre borsa i economia de internet.

Alterinver

Amb l’objectiu d’apropar els anàlisis de les empreses als accionistes minoritaris i ajudar als inversors a perdre la por als mercats de capitals, neix Alterinver, de la mà de Joel Casado Benito, Lakhvir Ram i Adrián Blasco. No us perdeu els seus estudis analítics de les empreses cotitzades.

La Tortuga Inversora

Javier Paradinas Prieto, autor d’aquesta increïble pàgina web, es va convertir en la tortuga inversora després d’escoltar les cançons de Maldita Nerea sota la dutxa. Segons ell, la borsa està rodejada de toros i óssos. Aquí és on apareix ell, la tortuga, que no es deixa portar per la bipolaritat del mercat i avança a poc a poc. A La Tortuga Inversora trobareu una recopilació d’anàlisis fantàstics de diferents negocis, tant nacionals com internacionals.

Learning Value – Ideas con valor

Recull d’informació, comentaris i notícies relacionades amb l’art del value investing. Amb la intenció d’aproximar als inversors mexicans les estratègies d’inversió nascudes en el seu país veí, Brian Flores i Ezra Crangle fan una feina brillant de divulgació a través de la seva pàgina web Learning Value.

CitronResearch.com

Identificar fraus i models de negoci a punt de fer fallida és el propòsit d’aquesta pàgina, que compta amb més de 150 informes sobre tot tipus d’empreses cotitzades; farmacèutiques, tecnològiques, manufactureres, negocis instal·lats a Wall Street de procedència asiàtica. A vegades els seus estudis l’encerten, a vegades no…

Farnam Street

L’autor de Farnam vol ser una mica més llest cada dia, i la manera per aconseguir-ho és ampliar el camp de coneixement. A partir dels preceptes de Warren Buffett i Charlie Munger – llegir de tot, llegir molt -, a Farnam Street trobarem temes de qualsevol matèria i propostes de llibres per aprofundir el nostre coneixement.

footnoted.com

El diable s’amaga darrera els detalls, i en els informes financers ho fa en els peus de pàgina, coneguts en anglès com a footnotes. La pàgina Footnoted.com té com a objectiu revelar la informació rellevant de les companyies cotitzades que s’amaga darrera d’aquestes petites peces d’informació.

2 Comments

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright © 2014. Created by Meks. Powered by WordPress.