Anàlisi del model de negoci de Abercrombie

Analitzar una empresa com Abercrombie segons els principis del value investing en cinc dies és quasi impossible. Principalment perquè requereix un esforç de recerca i intel·lectual difícil d’assimilar amb tant poc temps. A més d’incorporar les dades financeres en una fulla de càlcul, també s’ha d’executar un treball de recerca inmens, sobretot si es comença des de zero.

Tot i així, durant cinc dies, vaig posar-ho a la pràctica per estudiar una possible inversió a la cadena de botigues Abercrombie & Fitch.

Model de Negoci de Abercrombie & Fitch

Mitjançant l’estudi de les seves finances vaig realitzar un anàlisi fonamental superficial de la companyia. Després de llargues estones de lectura vaig poder completar el quadre del model de negoci – el Business Model Canvas – i vaig publicar els cinc escrits que intenten guiar al lector a través de les diferents fases d’inversió, des de la recerca d’idees fins a oferir les primeres conclusions:

4 dies per invertir segons els principis del Value Investing

Dia 1: Filtrar Empreses

Dia 2: Comença la investigació

Dia 3: On inverteixo amb Abercrombie?

Dia 4: És l’hora dels resultats

Aquest només és un petit aperitiu del immens univers de les inversions en el valor de les empreses.

 

This post is also available in: Castellà

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright © 2014. Created by Meks. Powered by WordPress.