Anàlisi de Graham Holdings Corporation

El cognom Graham va estar vinculat durant dècades amb el Washington Post, el rotatiu que plasmava les tensions polítiques que succeïen a la capital dels Estats Units. Conegut com el “Post”, va ser el diari que va revelar les intencions de la Casa Blanca contra Vietnam amb els “Papers del Pentàgon” i a través de l’“escàndol Watergate” va provocar la dimissió de Richard Nixon com a president de la nació. El Post no només representava una marca de prestigi, sinó que va implantar el model de periodisme d’investigació independent.

Però la família Graham va fer més que dirigir un diari. Katharine Graham, qui va rebre en herència el diari del seu pare i va ser-ne l’editora fins els anys 90, també va ser una empresaria dels mitjans de comunicació. Va diversificar el grup familiar a través de diferents activitats. Una d’elles va ser els serveis educatius amb la compra de la marca Kaplan, a mitjans dels anys 80, i es va transformar en la principal font d’ingressos amb un 70% del total.

Vols rebre totes les novetats de The Money Glory?

La bona relació entre Katharine Graham i l’inversor de Berkshire HathawayWarren Buffett, va ser històrica. Buffett va mantenir una participació inicial de 10 milions de dòlars, des de l’any 1974 fins que la família va vendre el PostJeff Bezos l’any 2013. Des de llavors, l’empresa cotitza a Wall Street amb el nom de Graham Holdings Corporation i és un conglomerat de canals de televisió, serveis per cable, educació i un conjunt de petites participacions en diferents empreses.

Malgrat la pèrdua de la joia de la corona, el successor del Post és una inversió que amaga molts bons secrets. Aquest és el seu anàlisi:

Graham Holdings, més enllà del Washington Post

Graham Holdings 2, la companyia que no vol Warren Buffett

Graham Holdings 3: TV per cable, una nova esperança

This post is also available in: Castellà

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright © 2014. Created by Meks. Powered by WordPress.