Operacions: Ferrari, Duracell i Madison Square Garden

Dimecres 29 d’octubre el grup automobilístic Fiat Chrysler va anunciar la futura separació de la marca Ferrari en una companyia independent. L’operació s’executarà mitjançant un spin-off; Fiat emetrà un 10% de les accions de la nova empresa a la borsa i la resta es distribuirà entre els antics accionistes. La famosa marca d’automòbils de luxe, que cotitzarà entre Nova York i Europa, formava part de Fiat des de l’any 1969, quan va comprar una participació d’un 50% de la marca a l’empresa del seu fundador, Enzo Ferrari.

   
Les piles Duracell abandonen Procter & Gamble – DealBook

Des del seu naixement, l’any 1964, la marca de piles Duracell ha tingut una vida moguda. La marca va formar part de l’empresa P.R.Mallory, Dart Industries, Kraft, Kohlberg Kravis Roberts Gillette. L’últim comprador va ser Procter & Gamble, qui va pagar 57.000 milions de dòlars per l’adquisició. Després de dues dècades, el conglomerat nord-americà ha decidit independitzar Duracell. Segons l’inversor Bill Ackman, P&G forma part de la nostra vida i qualsevol dels seus productes podria ser una empresa ella sola. Aquesta és una exemple.

Madison Square Garden es dividirà en dos | USA Today

El holding que explota les franquícies de l’emblemàtic Madison Square Garden de Nova York va presentar una proposta de separació, el dilluns passat. L’empresa està avaluant la possibilitat de cotitzar a través de dues companyies. Una inclouria el segment d’entreteniment; que gestiona els espectacles de l’edifici com també els del famós Radio City Music Hall. La segona empresa inclouria la divisió de media i el segment d’esports, on es registren els ingressos procedents de la gestió dels New York Knicks i els New York Rangers.

 

This post is also available in: Castellà

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright © 2014. Created by Meks. Powered by WordPress.