Coach Inc. es manté com el millor valor del S&P 500

Coach Inc. es manté com el millor valor de l’índex S&P 500 abans que les presentacions de resultats del segon trimestre capgirin el marcador. Aquesta empresa, dissenyadora d’accessoris com bolsos o sabates, va tancar el divendres 11 de juliol amb un rendiment per acció d’un 9,57% i un ROA d’un 25,38%.

Per altra banda, es canvien les tornes entre l’empresa de fertilitzants CF Industries, i la venedora de productes de la llar Bed Bath & Beyond respecte la llista de millors valors del mes de juny. Les dues companyies s’intercanvien el segon i tercer lloc.

Aquest rànquing d’empreses, que formen l’Standard and Poor’s 500, s’ha obtingut a partir de les indicacions de Joel Greenblatt a “El pequeño libro que bate el mercado”. En el text l’autor recomana buscar les companyies que combinin el millor rendiment del capital (ROA) amb una cotització barata (Earning Yield), per aconseguir una bona inversió.

Entre altres noms rellevants de la llista hi ha la multinacional de comestibles Kellogg amb un ROA d’un 13,33% i un Earning Yield d’un 7,91%; VeriSign (ROA: 14,28%, EY: 7,38%); Kraft Foods (ROA: 13,04%, EY: 7,69%), International Business Machines – IBM (ROA: 10,67%, EY: 7,78%); Apple (ROA: 15,69%, EY: 6,26%) o Micron Technology (ROA: 17,54%, EY: 5,79%).

**Per motius tècnics he utilitzat la fórmula simple: Earning Yield = EPS / Price i ROA = Net Income / Assets. El càlcul precís de la “fórmula màgica” de Joel Greenblatt és EY = EBIT / Enterprise Value i Return on Capital = EBIT / (Net Working Capital + Net Fixed Assets). 

 

This post is also available in: Castellà

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright © 2014. Created by Meks. Powered by WordPress.