Els resultats de Yahoo! resolen els dubtes sobre Alibaba

Yahoo! no va decebre. La companyia tecnològica dirigida per Marissa Mayer va presentar uns resultats optimistes. Els guanys corresponents al primer trimestre de 2014 van demostrar que l’empresa ha enfortit el negoci fonamental basat en la publicitat, i que la plataforma Alibaba, on la tecnològica hi té una participació del 24%, continua creixent amb força.

Vols rebre totes les novetats de The Money Glory?

L’objectiu principal del parquet va ser ampliar la informació financera sobre el gegant asiàtic Alibaba, a través dels estats comptables de Yahoo!, amb la mirada posada a la seva propera oferta pública d’accions. Segons la última presentació, el primer trimestre de 2014 el gegant xinés va registrar uns beneficis de 1.349 milions de dòlars, aproximadament el doble que el mateix període de l’any anterior.

Aquestes dades van calmar els temors d’un possible estancament de la plataforma de negocis xinesa, participada també per Softbank. La companyia encara té recorregut per créixer, característica que alimenta els ànims per a una futura OPV.

Yahoo Alibaba

Respecte el negoci de Yahoo!, els resultats d’aquest últim període són els millors des de l’any 2010, segons va informar la mateixa Mayer. Els ingressos nets per publicitat, el core business, van ascendir fins a 409 milions de dòlars, un increment del 1,7% respecte el mateix període de l’any anterior.

Durant el primer trimestre de 2014 la publicitat venuda va augmentar un 7%. Per altra banda, els ingressos procedents de les empreses participades, Alibaba i Yahoo! Japan, va sumar un total de 301 milions de dòlars, 84 milions més que el mateix trimestre del 2013.

This post is also available in: Castellà

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright © 2014. Created by Meks. Powered by WordPress.