El protegit de Carl Icahn, Keith Meister, inverteix a la xarxa

Keith Meister ha recordat a l’audiència les paraules del seu mentor, el famós Carl Icahn, “keep things simple”. I ell ha aplicat la mateixa regla. Ha basat la seva exposició en un pilar fonamental: el creixement de la gestió de les dades i les xarxes integrades. El gestor de Corvex ha exposat la situació macro i ha analitzat les empreses de comunicacions Level 3 i Time Warner Telecom, a la Ira Sohn Conference.

Vols rebre totes les novetats de The Money Glory?

TW Telecom és una empresa proveïdora de serveis de xarxes integrades.  Segons Meister, les accions estan infravalorades i són un bon objectiu d’adquisició. Considera que hi ha moltes empreses interessades en ampliar el negoci mitjançant la compra de negocis amb les mateixes característiques. Verizon, CenturyLink i AT&T són els grans operadors que podrien estar interessat en adquirir TW Telecom. Els operadors de cable com Comcast i Cablevision també comptarien com a protagonistes d’alguna possible absorció.

Per altra banda, Level 3 té uns actius favorables, que poden créixer mitjançant economies d’escala. Tot i que el balanç de la companyia sempre ha estat predominat pels préstecs, aquest es podria ajustar gràcies al baix nivell dels tipus d’interès. Al gestor li recorda la situació de Sprint: “hi ha una asimetria entre risc i benefici, però la part arriscada podria desaparèixer”.

Meister ha indicat que presentarà el document corresponent – 13D – a la SEC on indicarà que Corvex té un 6% de les accions de TW Telecom. A Level 3 ja hi tenen declarat un 3%.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright © 2014. Created by Meks. Powered by WordPress.