Blogroll

Academia de inversión

En aquesta pàgina web trobareu una magnifica recopilació d’informació relacionada amb la gestió de carteres, els principis del value investing, la història de les finances, vídeos i alguns exemples d’anàlisis financers. A més d’una llista setmanal amb els millors escrits sobre borsa i economia de internet.

Alterinver

Amb l’objectiu d’apropar els anàlisis de les empreses als accionistes minoritaris i ajudar als inversors a perdre la por als mercats de capitals, neix Alterinver, de la mà de Joel Casado Benito, Lakhvir Ram i Adrián Blasco. No us perdeu els seus estudis analítics de les empreses cotitzades.

Moats & Value Investing

Blog que és, a la pràctica, un diari d’inversions, on es comenten idees sobre valors que cotitzen al voltant del món. A més de publicar les dades d’una cartera en marxa, Moats & Value Investing es també un fantàstic compendi d’exemples d’inversions en situacions especials i diferents operacions corporatives. Imprescindible.

Learning Value – Ideas con valor

Recull d’informació, comentaris i notícies relacionades amb l’art del value investing. Amb la intenció d’aproximar als inversors mexicans les estratègies d’inversió nascudes en el seu país veí, Brian Flores i Ezra Crangle fan una feina brillant de divulgació a través de la seva pàgina web Learning Value.

CitronResearch.com

Identificar fraus i models de negoci a punt de fer fallida és el propòsit d’aquesta pàgina, que compta amb més de 150 informes sobre tot tipus d’empreses cotitzades; farmacèutiques, tecnològiques, manufactureres, negocis instal·lats a Wall Street de procedència asiàtica. A vegades els seus estudis l’encerten, a vegades no…

Farnam Street

L’autor de Farnam vol ser una mica més llest cada dia, i la manera per aconseguir-ho és ampliar el camp de coneixement. A partir dels preceptes de Warren Buffett i Charlie Munger – llegir de tot, llegir molt -, a Farnam Street trobarem temes de qualsevol matèria i propostes de llibres per aprofundir el nostre coneixement.

footnoted.com

El diable s’amaga darrera els detalls, i en els informes financers ho fa en els peus de pàgina, coneguts en anglès com a footnotes. La pàgina Footnoted.com té com a objectiu revelar la informació rellevant de les companyies cotitzades que s’amaga darrera d’aquestes petites peces d’informació.

This post is also available in: Castellà

Copyright © 2014. Created by Meks. Powered by WordPress.