Els sis articles més llegits del 2015 a The Money Glory

La selecció l’heu fet vosaltres, jo només he escrit sobre els temes que em semblen més interessants. Aquesta és la llista dels sis articles publicats i més llegits durant l’any 2015.

4 Trucs per llegir a Benjamin Graham . El pare del value investing va escriure Security Analysis, un llibre imprescindible per l’estudi financer de les empreses . No és fàcil de llegir i sempre és interessant seguir tenir alguns trucs per aprofitar-lo al màxim.

La fórmula secreta de l’èxit de Chipotle Mexican Grill. L’empresa del fast casual food ha revolucionat la industria de la restauració i la seva evolució a la borsa ha sigut extraordinària. Quin ha sigut el seu secret?

Per a què serveix calcular el “Valor de l’Empresa”? Quan es parlen d’accions, estem cansats de sentir parlar de PERs, Ebitdas… . Però el Valor d’Empresa és menys freqüent, tot i ser imprescindible pels taurons de Wall Street.

“Creativity, Inc.”, què s’amaga darrera de Pixar Ed Catmull explica en aquest llibre la seva experiència personal del procés creatiu i l’evolució de l’art de fer pel·lícules en tres dimensions.

Tinder, més que buscar parella, una bona inversió? Aquesta aplicació ha revolucionat la forma de conèixer gent i tenir cites, en el segle XXI. És una moda o una inversió a llarg termini?

La veritat de la indústria dels fons d’inversió Hi ha una manera infalible de guanyar sempre a la borsa: ser l’intermediari i cobrar comissions. Això el sector financer ho sap fer molt bé, sobretot a través dels fons d’inversió.

Aquest any 2016 més i millor!

This post is also available in: Castellà

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Copyright © 2014. Created by Meks. Powered by WordPress.