LifeLock, el frau de la protecció de dades

LifeLock és una empresa de protecció de dades que defensa als seus usuaris contra els atacs d’estranys amb males intencions i del contraban de dades de les màfies de l’Europa de l’est. L’exposició de David Swarz, seleccionada per a la final del Value Investing Challenge, demostra que el que ens hauria de preocupar no són els atacs de l’exterior, sinó el mateix servei que ofereix la companyia.

Segons l’analista del Family Office Pacific West Land, les accions de LifeLock són un objectiu baixista perquè l’empresa és un pressumpte frau. La Federal Trade Commission va iniciar investigacions de la companyia perquè la realitat no es corresponia amb el que prometia en la publicitat. Altres demandes contra les activitats de la companyia han fet sospitar a l’inversor.

El client paga 25 dòlars al mes perquè l’empresa el protegeixi de qualsevol perill que signifiqui la usurpació de la identitat a través de la xarxa. Però, segons Swarz, LifeLock no té ni les competències de l’FBI ni del Interpol per actuar en aquest camp; les gestions que estan a les seves mans són les mateixes que pot fer qualsevol usuari amb deu minuts de recerca per internet.

Al contrari dels altres dos anàlisis finalistes del concurs, aquesta presentació utilitza les demandes judicials de diferents institucions i els articles que han aparegut als mitjans de comunicació per tal de fonamentar la seva teoria. El concepte de inversió basada en una possible estafa recorda l’estil de William Ackman, quan es va rebotar contra la multinacional Herbalife.

 

 

One Comment

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Copyright © 2014. Created by Meks. Powered by WordPress.