ExactSciences, sobrevalorada per la bombolla biotecnològica

El sector biotecnològic ha crescut amb força i els índexs borsaris d’aquesta industria han augmentat més d’un 50% l’últim any. Aquesta tendència, impulsada habitualment per les empreses grans amb resultats demostrables, ha creat l’efecte crida que ha aglutinat inversors en companyies petites impulsant una bombolla.

El gestor i fundador de Southpaw Capital, Tim Cocke, s’ha basat en aquesta tesi per analitzar ExactSciences; empresa que depèn només del producte de diagnòstic del càncer colorectal, ColoGuard, per complir les esperances dels inversors. Aquesta valoració baixista de l’acció li ha servit d’entrada a la final del concurs Vaule Investing Challenge.

Segons Cocke, el preu objectiu d’ExactSciences hauria de ser de 3 dòlars l’acció, i no els 13 que cotitza actualment, si es té en compte l’historial de desastres comercials de la companyia i la possible no-viabilitat de les investigacions que està realitzant actualment.

Aquest és l’anàlisi:

GDE Error: Error retrieving file - if necessary turn off error checking (500:Internal Server Error)
 

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Copyright © 2014. Created by Meks. Powered by WordPress.