Els nous gurus recomanen invertir a Ashland

AshlandLa valoració d’Ashland ha servit a Daniel Lawrence, fundador de Elmrox Investment Group, per formar part de la selectiva llista de finalistes al Value Investing Challenge del setembre de 2013. Entre la llista d’atractius de l’empresa química, que considera l’inversor per comprar-ne les accions, es troben la infravaloració que té el mercat del negoci del grup, els múltiples als que cotitzen els títols i els avantatges competitius que tenen els diversos segments que formen Ashland.

La tesis principal de la teoria de Lawrence és que el PER de 9x i un rendiment d’un 9% del free cash flow són apropiats per a un comerciant de commodities, no per una companyia que s’ha transformat en un fabricant de productes químics especialitzats a la demanda del consumidor. El cas de la divisió de Ingredients, la preferida de l’exposició, són la representació exacte d’aquesta idea. Segons l’inversor, l’evolució del negoci en el context econòmic actual podria fer créixer la cotització de les accions fins a 120 dòlars, un 100%.

Ajuntem l’exposició de Elmrox Investment Group presentada pel concurs:

GDE Error: Error retrieving file - if necessary turn off error checking (500:Internal Server Error)

Copyright © 2014. Created by Meks. Powered by WordPress.