Els hedge funds de la Ira Sohn Investment Conference

El dimecres 8 de maig comença la Ira Sohn Conference. Un congrés que aplega els millors gestors de hedge funds, a Nova York, que presentaran alguns dels seus últims anàlisis sobre els mercats, empreses, matèries primeres o la situació econòmica d’un país en particular. Històricament, el congrés ha acollit conferències que es podrien classificar de llegendàries per l’impacte que han tingut en els mercats i en els canvis estratègics de les empreses. Per aquest motiu és interessant conèixer la llista dels pròxims invitats:

William Ackman – Pershing Square Capital

El gestor de Nova York té una cartera concentrada en poques accions. Les inversions de Pershing Square estan basades en anàlisis exhaustius, i en moltes ocasions Ackman practica una gestió activa amb la seva participació als consells d’administració. Els últims mesos ha sigut notícia per les seves declaracions sobre JC Penney, on forma part de la directiva, i també Herbalife, la que va qualificar d’estafa.

Kyle Bass – Hayman Capital

Hayman es beneficia de l’estudi de fenomens globals, en oportunitats d’asimetria de preus i en titularitzacions hipotecaries. Kyle Bass s’ha transformat amb l’abanderat de les hipòtesis baixistes contra l’economia japonesa.

James Chanos – Kynikos Associates

Kynikos és el fons més gran del món dedicat exclusivament a les inversions baixistes. La figura de Jim Chanos sempre s’ha relacionat amb posicions curtes. En les seves últimes declaracions ha sigut molt crític amb els enganys que practiquen les empreses tecnològiques, com Dell i HP, per inflar els marges de beneficis.

Stanley Druckenmiller – Ex-gestor de Quantum Fund (2010)

Tot i que Druckenmiller es dedica actualment a gestionar el seu propi Family Office, entre l’any 1988 i el 2000 va liderar la gestió del fons de George Soros, Quantum Fund. La gestió de Soros es caracteritza per les especulacions de caràcter macro, instrumentalitzat a través de les divises, la renda fixa i les matèries primes.

David Einhorn – Greenlight Capital

Com Ackman, també inverteix basant-se amb la valoració de les dades fonamentals de les empreses. Greenlight Capital busca la rendibilitat absoluta de les inversions. Einhorn ha utilitzat la Ira Sohn per presentar idees arriscades, baixistes, que qüestionen la gestió de les empreses. Algunes de les conferències anteriors van afectar a Green Mountain Coffee, Allied Capital i Chipotle Mexican Grill.

Jeffrey Gundlach – Doubleline

Denominat per la revista Barron’s com el “Rei dels Bons”, Gundlach és conegut pel seu interès en els mercats de la renda fixa.

Jonathon Jacobson – Highfields Capital Management

Gestor de l’empresa d’inversions basada a Boston, gestiona més de 11 mil milions de dòlars.

Mitchell Julis – Canyon Partners

Gestiona inversions alternatives a Los Angeles. Les estratègies del fons s’apliquen mitjançant les inversions en crèdit. També inverteix en inversions patrimonials mitjançant Canyon Capital Realty Advisors i Canyon Johnson Urban Fund. També inverteix en el deute dels països emergents.

Li Lu – Himalaya Capital

Lu utilitza les accions comercialitzades a la borsa per gestionar el patrimoni del Himalaya Capital. També utilitza fons d’inversió. Li Lu forma part del consell directiu de diverses empreses de tecnologia i de fort creixement, també en organitzacions sense ànim de lucre. És l’autor de “Moving the Mountain: My Life In China”.

Keith Meister – Corvex

Abans de Corvex, Meister va formar part de l’equip executiu de l’aparell empresarial de Carl Ichan, Icahn Enterprises. També forma part de l’equip directiu de diverses empreses.

Clifton Robbins – Blue Harbour Group

L’estratègia de Harbour Group és utilitzar porcions d’accions per liderar interessos minoritaris de diferents companyies. Això permet incidir en l’aparell de gestió de l’empresa i alliberar el valor de les accions.

Robbins va treballar entre els anys 1987 i 2000 a la prestigiosa institució d’inversions Kohlberg Kravis Roberts & Co, on va jugar un paper important en diferents adquisicions empresarials.

David Stemerman – Conatus Capital Management

Gestor d’accions, en posicions llargues i curtes, a nivell internacional. Stemerman és un stock-picker que basa les seves seleccions en els anàlisis en profunditat de les dades de l’empresa, i les projeccions de cada negoci.

Paul Singer – Elliot Management Corporation

Tor Olav TrØim – Seadrill

Steven Eisman – Emrys Partners

 

2 Comments

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Copyright © 2014. Created by Meks. Powered by WordPress.