Els dos congressos que mouran els mercats a principis de maig

En el calendari financer hi ha tres dies reservats per dues cites ineludibles. A principis de maig es citen els congressos més importants relacionats amb la gestió i els anàlisis financers: la Ira Sohn Investment Conference i el Value Investing Congress. Els dos esdeveniments concentraran la flor i nata, tant entre conferenciants com invitats. Diaris, blogs, inversors i els mercats seguiran les paraules de totes les persones que pugin als escenaris amb una idea per defensar. No obstant, la congregació de les ments més brillants de Wall Street només està pensada per les butxaques que puguin, i vulguin, pagar-ho.

La Ira Sohn és una fundació destinada a la investigació de cures del càncer infantil. El pròxim dimecres 8 de maig aplegarà catorze gestors de prestigi perquè presentin alguns dels seus recents anàlisis, amb l’objectiu de recollir fons per la organització. L’Avery Fisher Hall del Lincoln Center de Nova York allotjarà l’esdeveniment que també ha passat per San Francisco i Londres.

Entre els invitats hi figuren el gestor de Hayman Capital, Kyle Bass. El fundador de Pershing Square Capital Bill Ackman, el “rei dels bons” Jeffrey Gundlach i el que va ser el gestor del fons de George Soros, Stanley Druckenmiller. David Einhorn, qui s’ha fet famós per moure les accions després de cada anàlisi, també hi té un lloc reservat. El preu de les donacions per participar a l’acte oscil·len entre 1.500 i 100.000 dòlars.

El Value Investing Congress està programat dos dies abans, el 6 i 7 de maig, a l’hotel Encore at Wynn de Las Vegas. El primer dia està reservat exclusivament a la trobada entre professionals en el marc d’un cocktail. El següent es podran escoltar els ponents de l’acte. Hi ha programada la participació de vint gestors financers. Whitney Tilson és un dels participants i organitzador de l’esdeveniment.

Segons el programa del congrés, aquest està destinat a inversors amb experiència i professionals de la gestió que vulguin millorar les seves habilitats. Qualsevol oient podrà descobrir com es desenvolupa un anàlisi d’accions, quins són els criteris per trobar les debilitats d’alguns negocis o quines característiques marquen la bona gestió d’una companyia.

El preu de l’entrada al vuitè Value Investing Congress és de 4.694 dòlars i està patrocinat per pàgines destacades del sector com Valuewalk i Marketfolly.

 

One Comment

Leave a comment
  • […] aquest comentari com una anticipació a la conferència que realitzarà l’inversor a la Ira Sohn Conference del 8 de maig. Segons aquest, “un burrito gourmet és un oxímoron”, una […]

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Copyright © 2014. Created by Meks. Powered by WordPress.