Whitney Tilson ara recomana invertir a Netflix

Després d’alliçonar a la comunitat financera amb l’anàlisi titulat “Perquè hem venut Netflix”, Whitney Tilson ara confia plenament amb la companyia tecnològica i ha anunciat la inversió d’un 4% de la cartera del seu hedge fund, T2 Partners.

Al costat d’altres gestors com Carl Icahn, qui va adquirir una participació d’un 9,98% de la tecnològica, aposten per un futur creixement de Netflix, que comparen amb l’Amazon de Jeff Bezos de fa deu anys.

Els subscriptors de Netflix tenen accés a sèries i pel·lícules amb streaming i hi poden accedir a través de plataformes com la Microsoft Xbox, reproductors de Blu-ray, la Sony PS3 o l’iPad.

A “Per què hem invertit a Netflix”, l’equip de Tilson destaca l’augment anual dels ingressos, entre el 30 i el 40%, com un dels motius principals a tenir en compte pel futur del negoci. Netflix aposta per ampliar el seu catàleg de continguts i expandir-se més enllà dels Estats Units.

A una cotització de 54 dòlars, quan es va realitzar la última presentació, Netflix era una ganga. A aquest preu el valor del subscriptor equivaldria a 99 dòlars. Disney i News Corp van comprar una participació d’un 10% de Hulu, una plataforma semblant a Netflix, per un cost de 1.000 dòlars el subscriptor.

Com Amazon, Netflix aplica la tecnologia a un model de negoci que existeix des de fa anys, que és el lloguer de pel·lícules. La digitalització permet, com la companyia de Jeff Bezos, estendre la seva influència a una àrea immensa, fins on arriba Internet.

Per aquest motiu l’equip de Whitney Tilson creu que Netflix pot multiplicar vàries vegades el seu valor a la borsa; es pot convertir en un 20-bagger com es coneix en anglosaxó, si no hi ha cap multinacional com Disney que l’absorbeixi abans.

 

This post is also available in: Castellà

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Copyright © 2014. Created by Meks. Powered by WordPress.