Noves oportunitats d’adquisició: Ingersoll dividirà el seu negoci de seguretat

El conglomerat de productes de la llar Ingersoll – Rand ha anunciat aquesta setmana la decisió de dividir el seu negoci de seguretat electrònica en un spin-off. El motiu de la reestructuració és el de separar un segment tant diferenciat de la resta de la producció de la companyia. La operació, que es realitzarà a la borsa el pròxim any 2013, crearà un objectiu potencial d’adquisició per a les empreses del sector de la seguretat.

Ingersoll

La nova empresa independent, fruit de l’spin-off, es dedicarà exclusivament a la producció d’elements de seguretat domèstica. Des de portes d’acer fins a tancaments electrònics. Stanley Black & Decker o Tyco International podrien ser algunes de les empreses  que podrien interessar-se per comprar el negoci en el mercat. Com que la indústria de la construcció està en fase de recuperació, els compradors tindran la possibilitat d’adquirir el negoci amb un considerable descompte.

La divisió de seguretat de Ingersoll genera 2 mil milions dòlars de ingressos anuals, i el últim any 2011 els beneficis operatius van ser 300 milions de dòlars. Segons la mitjana de les estimacions dels analistes, la nova empresa tindrà un valor de mercat de 3,8 mil milions de dòlars.

El conglomerat Ingersoll també té planejat recomprar accions al mercat i incrementar el dividend el pròxim any. L’empresa, en conjunt, actualment té un valor de mercat de 14,5 mil milions de dòlars.

El pla estratègic de l’spin-off ha sigut impulsat pel multimilionari Nelson Peltz, gestor del hedge fund Peltz Trian Fund. La posició del gestor és del 7% de les accions de l’empresa i va entrar a formar part del consell d’administració el passat mes d’agost.

Copyright © 2014. Created by Meks. Powered by WordPress.